Terassi- ja parvekelasien ammattilaiset yhdistivät voimansa

Ja niin syntyi Terassi Ässät, toimialueenaan Savo ja Pohjois-Karjala

Meidän Terassi Ässien takana on kaksi kokenutta terassi- ja parvekelasien sekä valmisterassien ammattilaista. Jo usealla vuosikymmenella alalla toimineet ja toisilleen jo vuosien takaa tutut, Leppävirralla päämajaansa pitävä Ässä Lasi Oy ja Outokummusta kotoisin oleva AJ-Lasitus Oy

Fuusion ansiosta terassilasitus- ja parvekelasitusprojektit mahdollistuvat laadukkaasti ja laajaan tapaan. Kotimaisilla lasitustuotteilla ja tehokkaalla asennuksella operoimme kautta Savon sekä Pohjois-Karjalan yksityisten asiakkaiden, mutta myös taloyhtiöiden ja rakennuttajien kohteissa. Toimialueisiin kuuluvat mm. Siilin­järvi, Kuopio, Kaavi, Tuusniemi, Tervo, Vesanto, Rautalampi, Suonenjoki, Leppävirta, Varkaus, Pieksä­mäki, Joroinen, Rantasalmi, Heinävesi, Enonkoski, Savon­linna, Sulkava, Juva ja Kangasniemi sekä Joensuu ja koko Pohjois-Karjala.

Takana on jo tuhansia upeita lasituksia, jotka on tehty kestämään pohjoisen purevia ja paahteisia sääoloja sekä kaikkea siltä väliltä. Kestävyyden kyljessä lasitukset ovat lunastaneet tehtävänsä eli tarjonneet asukkaille olosuhteet, joissa voi nauttia monipuolisesti parvekkeen ja terassin mahdollisuuksista suojassa, pihapiirin puolella.

Ässät työssään

Näillä kulmakivillä:

  • Laadukkaat, kotimaiset tuotteet
  • Ammattitaito, jossa kokemus ja taito yhdistyvät
  • Asiakaslähtöisyys ja palveluhenkisyys – hyvin yksilöllinen palvelu
  • Paikallisuus
  • Maksuton tapaaminen ja selkeä tilauksen läpikäynti

Jos sinäkin olet harkinnut parvekelaseja tai terassilaseja, Terassi Ässien kanssa se onnistuu! Käänny puoleemme, jutellaan kohteestasi ja toiveistasi.

Ota yhteyttä >>
Terassi Ässät - yritys