TERASSILASIT PAIKALLISESTI KUOPIOSTA JA JOENSUUSTA

Ei kurjaa keliä kiusana, vaan viihtyisää oleskelua säällä kuin säällä upealla, lasitetulla terassillasi

Terassilasitus omakotitaloon, kesämökkiin tai rivitaloasuntoon? Onnistuu! Terassi Ässät asentaa lasit terassillesi (myös parvekelasitukset), jotta sinä viihtyisit kotonasi paremmin ja saisit samalla kätevää lisätilaa maisemien äärelle, lasten turvallisiin leikkeihin, ruokailuhetkiin ja vain rentoutumiseen. Lasitus myös pitää vesi- ja lumisateet loitolla, vaimentaa ulkoa tulevia ääniä ja suojaa pihakalusteita sekä terassin rakenteita.

Edustamme kotimaista  Alutec- terassilasitusjärjestelmää, joka on jämäkkä tiivis tuote, nopea asentaa, helppo käyttää ja näyttää hyvältä!

Toimialuettamme ovat koko Savon ja Pohjois-Karjalan alue kuntineen, kuten Siilin­järvi, Kuopio, Kaavi, Tuusniemi, Tervo, Vesanto, Rautalampi, Suonenjoki, Leppävirta, Varkaus, Pieksä­mäki, Joroinen, Rantasalmi, Heinävesi, Enonkoski, Savon­linna, Sulkava, Juva ja Kangasniemi, Joensuu, Kontiolahti, Juuka Nurmes, Kitee, Kesälahti, Ylämylly, Liperi ym. koko Pohjois-Karjalan kunnat
Lue ohesta lisää, mitä mahdollisuuksia terassilasituksella on ja ota yhteyttä  ja pyydä paikallinen maksuton kustannusarvio paikan päälle!

TÄSSÄ VAIHTOEHTOJA LASITERASSIISI

  • Perinteinen pystypuitteellinen lasitus
  • Näkymän kokonaan vapaaksi jättävä pystypuitteeton lasitus, CE-merkityllä Alutec-terassilasituksella
  • Kirkas lasi, näkösuojaa tuova opaalilasi tai hiekkapuhallettu lasi
  • Auringolta suojaava massavärjätty lasi
  • Sävylasit väreissä harmaa, pronssinruskea, maitolasi, satinato ym.
  • Vaakajakopuite pystypuitteellisiin terassioviin, joka tuo korkeisiin lasituksiin kestävyyttä ja näyttävyyttä, ja mahdollistaa erivärisen lasin laittamisen terassioven alaosaan näkösuojaa tarjoten
  • Terassin lämmittimet ja termomatot
  • Lasinen COVER-kaidejär­jestelmä itsenäiseksi kaide­kokonai­suudeksi tai osaksi terassilasitusta

Mahdollisuuksia on siis monia, kuten on makujakin! Kerromme mielellämme lisää, joten otathan yhteyttä Kuopion tai Joensuun alueen edustajaasi. Laaditaan yhdessä suunnitelma, jolla saat ihanan lasitetun terassin, joka kestää kelistä ja vuodesta toiseen.

lasiterassi joensuu - kuopio