Parvekelasitus Kuopiosta ja Joensuusta

Parvekkeen lasituksella suojaa, oleskelua ja ihanaa tunnelmaa kesästä talveen

Parvekelasit eivät suojaa parveketta vain sateelta, lumelta, katupölyltä ja muilta ulkoisilta rasitteilta, ne myös vaimentavat melua, säästävät energiaa ja mikä parhainta asukkaalle – tekevät parvekkeesta lisähuoneen asuntoon tai taloon. Parvekelasituksen suojissa nautit vaikka aamiaista, jumppaat, ihailet viltin alla tupruttavaa talvitaivasta tai kuuntelet syystuulen huminaa lyhtyjen loisteessa.

Meiltä saat lasituksen parvekkeellesi kotimaisella parveke­lasitus­järjestelmällä, joka sopii monen muotoisille ja pienillekin parvekkeille. Asennamme lasitukset Savossa ja Pohjois-Karjalassa, kuten alueilla Siilin­järvi, Kuopio, Kaavi, Tuusniemi, Tervo, Vesanto, Rautalampi, Suonenjoki, Leppävirta, Varkaus, Pieksä­mäki, Joroinen, Rantasalmi, Heinävesi, Enonkoski, Savon­linna, Sulkava, Juva ja Kangasniemi sekä Joensuu ja koko Pohjois-Karjala

Toteutamme myös parvekelasit taloyhtiöille koko asuintalon tai muun kohteen tarpeisiin. Jätä meille yhteydenottopyyntö ohesta löytyvällä lomakkeella tai soita saman tien kysyäksesi palveluamme!
Ota yhteyttä >>
parvekelasitus Joensuu - Kuopio
Parvekelasitus Joensuu - Kuopio

Helppo käyttää ja hyvältä näyttää

COVER-parvekelasituksessa laseja voidaan sujuvasti liikuttaa ja liu'uttaa sivuille, joten esimerkiksi auringonotto, parvekkeen tuuletus tai lasien pesu käy kätevästi. Lasitetulla parvekkeella pyykitkin kuivuvat auringossa nopeammin! Asennuskin onnistuu nopeasti ja siististi säätöprofiilin ansiosta, eikä laatan ja lasituksen yläreunaan jää näkyviin häiritseviä rakoja.

Asennettavissa myös COVER-kaidejärjestelmä

Lasinen kaidejärjestelmä COVER voidaan yhdistää parvekelasitukseen, jolloin saadaan yhtenäinen, oikein kaunis kokonaisuus parvekkeelle. Järjestelmä sopii myös terassilasitukseen.

Meiltä hankittuna parvekelasitus mahdollistaa monipuolisia materiaali- ja värivaihtoehtoja. Kun lasitukset suunnitellaan yksilöllisesti, saadaan juuri sellainen kokonaisuus kuin haluat. Jutellaan sinun toiveistasi ja kohteestasi Kuopion tai Joensuun alueilla!